Nož santoku 12,7 cm - Basic
Po japonskem receptu
Z nakupom tega izdelka dobite 5 točk
Za vsak 1€ nakupa boste na svoj račun prejeli 1 točko v program zvestobe.
Brezplačna dostava nad
50 €
Strokovno svetovanje
Ali
poslujete v gastronomiji? Nakupujte na GastroFactory.eu
»
Po mnenju Japoncev je nož Santoku z 12,7 cm dolgim rezilom odličen za tri dejavnosti – rezanje, sekljanje in drobljenje. Zasluga gre rezilu, ki je dovolj široko, vendar tudi nekoliko debelejše. Njegovi osnovi smo dodali nekaj utorov. Ko z njim režete korenje, se vam ne prilepi na nož, temveč pade na delovno površino. Široko rezilo lahko uporabljate tudi kot lopatko – naberite sesekljano meso ali zelenjavo in jo vržete v lonec.
Rezila nožev Basic so izdelana iz visokokakovostnega nemškega jekla in so vpeta v plastični ročaj – zaradi tega je spoj zelo trden. Ročaji so prevlečeni z gumo, zato vam ne bodo zdrsnili iz rok.
Noži so zapakirani v papirnati kartici s prozornim plastičnim delom na rezilu.
Veseli nas, da lahko že pri liniji Basic zagotovimo odlično kakovost.